Copy
Ons team, Heleen van Royen en het dorpsprofiel
View this email in your browser
Maak kennis met het team van Voorschoten Voor Elkaar. Graag stellen wij ons even aan u voor. Lees hier meer over ons team.

Voorschoten Voor Elkaar

Meedoen in de samenleving. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet voor iedereen. Voor die mensen is Voorschoten Voor Elkaar een eerste aanspreekpunt. Wij maken meedoen mogelijk. Wij doen dit door Voorschotenaren met elkaar in contact te brengen, te ondersteunen en door thuis en in de wijk diensten te verlenen op het gebied van welzijn, mantelzorg, vrijwillige inzet en burenhulp. Ook onderhouden wij het digitale platform: www.voorschotenvoorelkaar.nl. Bent u benieuwd wat wij voor u zouden kunnen betekenen of u voor ons? Bezoek onze website.

Bezoek Onze Website

In gesprek met Heleen van Royen


BplusC​ organiseert in samenwerking met het Filmtheater Voorschoten​ op 29 maart een boekenweekactiviteit met Heleen van Royen. Voorschoten Voor Elkaar doet de presentatie van de avond. Eerst wordt de film 'Het doet zo zeer' vertoond en daarna gaan we in gesprek met Heleen van Royen. Helaas is 29 maart al uitverkocht. De film is nog wel te zien op 26 maart in Wassenaar. Kaarten voor de film in Wassenaar zijn hier te bestellen.
 

Voorschoten in de toekomst


Eind 2016 is in opdracht van Voorschoten Voor Elkaar een dorpsprofiel van Voorschoten opgesteld. In deze gebiedsvisie wordt een beeld geschetst van de sociaalmaatschappelijke uitdagingen waar Voorschoten zich de komende jaren voor gesteld ziet staan. Praktijkervaringen worden gekoppeld aan academische en maatschappelijke inzichten, en er wordt betekenis gegeven aan de cijfers en gegevens die op lokaal niveau beschikbaar zijn. Bent u benieuwd naar de toekomst van Voorschoten? U kunt hier het Dorpsprofiel Voorschoten downloaden.
 
Download het Dorpsprofiel van Voorschoten
Copyright © 2017 Voorschoten Voor Elkaar, All rights reserved.


Wil je deze mails niet meer ontvangen?
Verander je voorkeuren of schrijf je hier uit voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp