Copy
Paul Nijgh Penning nieuwsbrief
Bekijk e-mail in uw browser

‘Save the date’

Op woensdag 25 januari 2017 om 16.30 uur worden weer drie Rotterdammers in het zonnetje gezet. Zij mogen dan in de Burgerzaal van het Stadhuis een Paul Nijgh-penning in ontvangst nemen. U bent daarbij als penningdrager, oud-bestuurslid of belangstellende van harte welkom. Gastheer zal dan ook weer burgemeester Ahmed Aboutaleb zijn. In 2015 waren Janny Stecher, Micha Gelber en Giovanni van Bronckhorst de gelukkigen. Het bestuur is achter de schermen druk bezig de kandidaten voor de penningen 2017 te selecteren. Op dit moment vragen we u datum en tijd vast in uw agenda te reserveren. 

Nieuwe vorm van communiceren

Met deze nieuwe editie van de uitreiking van de Paul Nijgh-penning in januari a.s. introduceren wij ook een nieuwe manier van communiceren. Wij willen u met enige regelmaat in de komende maanden informeren over de laureaten en de uitreiking in januari a.s. Daartoe hebben we deze digitale nieuwsbrief ontworpen en uw e-mailadres opgenomen in een database. Ook de uitnodiging voor de bijeenkomst zal digitaal worden toegezonden. Wij hebben ook plannen meer te doen met onze binnenkort vernieuwde website en samen te werken met een lokale omroep en de Vlaggenparade Rotterdam. Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte. Mocht u vragen hebben: stuur een mail naar info@paulnijgh-penning.nl en wij zullen u z.s.m. proberen te antwoorden.

Paul Nijgh-penning 60 jaar

De keuze voor de datum van 25 januari in 2017 is niet geheel zonder grond: we staan dan aan de vooravond van de 60ste verjaardag van de stichting Paul Nijgh-penning. Op 10 januari 1957 kwam het bestuur van de stichting i.o. voor het eerst bijeen. In de pastorie van pastoor P.J. Maas, Hoflaan 121.
Dit is nog terug te lezen in het authentieke notulenboek van de stichting. De stichting  is volgens de Kamer van Koophandel  op 26 januari 1957 opgericht. In de komende nieuwsbrieven willen we ook stil staan bij opvallende passages uit dit historische boek.

Bezoek onze website: www.paulnijgh-penning.nl

Copyright © 2016 Paul Nijgh Penning, All rights reserved.

Paul Nijgh Penning
Rochussenstraat 67a
Rotterdam, 3015 ED
Netherlands

Add us to your address book


Wilt u veranderen hoe u deze e-mails ontvangt?
update uw instellingen of afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp