Copy
Paul Nijgh Penning nieuwsbrief
Bekijk e-mail in uw browser

PN’ers in beeld.

Op zaterdag 14 januari om 18.35 uur is op Open Rotterdam TV de uitzending van de filmportretten ‘van & over’ de drie personen die op 25 januari a.s. de Paul Nijgh-penning krijgen uitgereikt: Khalid Chennouf, Hans Kombrink en Gerrit Roukens. De portretten zijn op locatie  gefilmd met een zegsman of zegsvrouw die de PN’er in spe goed kent. 

Dat zijn respectievelijk: 
•    Richard de Boer, boegbeeld van de ondernemers op de West-Kruiskade;
•    Rachel van Olm, het creatieve brein achter Theater Walhalla, en
•    Peter de Klerk, de grote motor achter de viering van ‘100 jaar Vreewijk’.

Hun uitspraken worden onderstreept met quotes van de bestuursleden: Deirdre Noten – Dutilh, Josien Spanjaart en Jos van der Vegt. 

PROMO - Zaterdag 14, 21 en 28 januari bij OPEN TV om 18:30 uur het hoe en waarom van deze Stichting en drie korte portretten van de laureaten.
In de korte film staat voormalig voorzitter van de stichting Paul Nijgh-Penning, Coen O. A. baron Schimmelpenninck van der Oije, stil bij de personen van Paul Nijgh (naamgever) en Ab Teychiné Stakenburg (initiatiefnemer in 1957 voor de penning). De huidige voorzitter, Kees Vrijdag, licht het hoe en waarom van de PN-Penning toe. De uitzending wordt daarna in een carrousel ieder uur herhaald en zal t.z.t. ook op You Tube worden gezet.

‘Vlaggend eerbetoon’

Op dinsdag 10 januari jl. werd stil gestaan bij het feestelijke feit dat het toen exact 60 jaar geleden was dat de eerste vergadering van de stichting Paul Nijgh-Penning i.o. plaatsvond in de pastorie op Hoflaan 121. Op de Vlaggenparade Rotterdam werden 35 banieren met de penning en de spreuk ‘niet wie gij zijt maar wat gij zijt’ opgehangen.

Uitreiking in Burgerzaal op 25 januari om 17.00 uur

Voor de uitreiking van de drie Penningen op woensdag 25 januari a.s. om 17.00 uur in de Burgerzaal van het Stadhuis is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u er bij zijn, en heeft u zich nog niet aangemeld, stuur een e-mail naar: info@paulnijgh-pening.nl
Bij voldoende plaats ontvangt u van ons een bevestiging annex programma.

Bezoek onze website: www.paulnijgh-penning.nl

Copyright © 2017 Paul Nijgh Penning, All rights reserved.

Paul Nijgh Penning
Rochussenstraat 67a
Rotterdam, 3015 ED
Netherlands

Add us to your address book


Wilt u veranderen hoe u deze e-mails ontvangt?
update uw instellingen of afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp