Copy
Paul Nijgh Penning nieuwsbrief
Bekijk e-mail in uw browser

Vernieuwde website

Na de introductie van deze nieuwsbrief wijzen wij u graag op onze vernieuwde website. Om in de toekomst meer mogelijkheden te hebben en makkelijker  en sneller te kunnen communiceren heeft ‘The Creative Lane’ de website onder handen genomen. De elementen zijn grotendeels (natuurlijk) hetzelfde gebleven. De huisstijl van de Paul Nijgh – penning is ‘verfrist’. Kijkt u op www.paulnijgh-penning.nl voor het resultaat.

Daarnaast is er nu ook een Twitter adres: @PaulNijghP, voor wie dit ‘social medium’ gebruikt.

Volg ons op Twitter
Volg ons op Twitter
Bezoek de website
Bezoek de website

Paul Nijghkade

Vreemd genoeg heeft het tot mei dit jaar moeten duren voor er een straat is vernoemd naar de naamgever van onze penning. Maar deze is er nu: de Paul Nijghkade. Wie de Rijnhaven fiets- en voetgangersbrug oversteekt vanaf de Wilhelminapier (Kop van Zuid) naar Katendrecht, komt uit op deze kade. Bestuurslid Kees Vrijdag heeft daar een column aan gewijd in Gers! #14. Als u hier klikt kunt u die column lezen.

De criteria

In het uit 1957 daterende notulenboek zitten apart ‘ingeplakt’ de nog met een ouderwetse typemachine vervaardigde ‘Richtlijnen’. Maar deze richtlijnen, criteria, zijn nog volledig up-to-date. Het bestuur laat zich er nog steeds door leiden. De kandidaten worden nog steeds getoetst op: “creatieve geest, oorspronkelijkheid, leiderschap en doorzettingsvermogen”. Karaktereigenschappen die in de tijd van de Wederopbouw  golden. Maar die ook nu, 60 jaar later, nog steeds ‘onderscheidend’ zijn.

Wel heeft het bestuur besloten om voor de uitreiking op 25 januari a.s. vooral personen in het zonnetje te zetten die bezig zijn op het terrein van richtlijn 3a: ‘Jeugdwerk, jeugdbeweging, jeugdzorg’. Wie? Rond 1 december ontvangt u de volgende Nieuwsbrief met de namen van de laureaten.

Suggesties?

We hebben op basis van ons bekende gegevens de mailinglist voor deze nieuwsbrief samengesteld. Mocht u suggesties hebben voor zowel kandidaten voor de penning (dat wordt dan wel in 2019): stuur een e-mail naar info@paulnijgh-penning.nl

Het bestuur verzamelt alle suggesties uit de stad. En beoordeelt deze op basis van de richtlijnen.
En als u suggesties heeft voor personen voor wie deze nieuwsbrief interessant is: laat het ons weten en we voegen zijn of haar e-mailadres toe.

Bezoek onze website: www.paulnijgh-penning.nl

Copyright © 2016 Paul Nijgh Penning, All rights reserved.

Paul Nijgh Penning
Rochussenstraat 67a
Rotterdam, 3015 ED
Netherlands

Add us to your address book


Wilt u veranderen hoe u deze e-mails ontvangt?
update uw instellingen of afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp