Copy
Synesa Solutions uutiskirje 1/2016
 
Jos et näe viestiä oikein, voit lukea sen selaimessa.

Synesa Solutions 1 vuotta!

- Vahvalla visiolla uuteen vuoteen

Kehitys on ollut ensimmäisen toimintavuotemme keskiössä. Asiakkaille tuotettujen kehityshankkeiden lisäksi olemme hioneet niin visiotamme kuin ReMaster-työkalumme toimintaa. Tästä on hyvä jatkaa entistä vahvempaan vuoteen.

Vaikka toimintamme kehittyy, arvomme eivät kuitenkaan muutu—organisaation toiminnan kehittäminen sen joka portaalla on myös tulevan vuoden tavoitteemme.

Tuleva vuosi tuo tullessaan uudistuksia viestinnän suhteen. Synesa Solutions alkaa julkaista kolme kertaa vuodessa ilmestyvää uutiskirjettä, josta löydät ajankohtaista tietoa toiminnastamme. Tästä ensimmäisestä uutiskirjeestämme voit lukea Keravan kaupungille toteuttamastamme projektista, Lahden ATK-päivistä sekä liittyä uutiskirjeen tilaajaksi.

Synesa Solutions toivottaa yhteistyökumppaneilleen menestyksekästä alkanutta vuotta 2016!

Asiakastarina: Keravan kaupunki

- Nykytilan analyysi antoi suunnan kehitysaskelille

Synesa Solutions toteutti keväällä 2015 Keravan kaupungin perusterveydenhuollolle paljon palveluita käyttäneiden asukkaiden hoitopolkujen analyysin.

Keravan paljon palveluita käyttäneiden analyysissa tarkasteltiin palveluita eniten käyttävää potilasryhmää eri näkökulmista. Synesa Solutionsin ReMaster-työkalu mahdollisti hoitoketjun monipuolisen tarkastelun esimerkiksi ikärakenteen ja erikoissairaanhoidon lähetteiden osalta.

Lisäksi Synesa Solutions tutki muun muassa potilasvirtoja eri toimipisteiden välillä sekä analysoi koti- ja laitoshoidon potilaiden palveluiden käyttöä.

Saadut tulokset viitoittivat suunnan toiminnan kehitykselle. ”Aineistoanalyysit loivat hyvän perustan ja konkretisoivat palvelujen toteutuksen kannalta huomioitavia seikkoja”, Keravan talousjohtaja Kari Laakoli kommentoi.

Tapaa Synesa Solutions ATK-päivillä Lahdessa 24.-25.6.2016!


Tervetuloa tutustumaan palveluihimme ja ReMaster-työkaluun messuosastollemme! Ilmoitamme osastomme numeron lähempänä ajankohtaa Facebookissa. Voit myös varata tapaamisajan lähettämällä sähköpostia: kaisa.hanninen@synesa.com.

Synesa Solutionsin uutiskirje


Vuosi 2016 on aikaa paitsi entistä tehokkaammalle toiminnan kehittämiselle myös tiiviimmälle asiakasyhteydenpidolle ja viestinnälle. Synesa Solutionsin uutiskirje on yksi uuden vuoden uudistuksistamme.

Uutiskirje julkaistaan kolme kertaa vuodessa—helmi-, kesä- ja marraskuussa. Kirjeestä löydät tietoa Synesa Solutionsin toiminnasta, tulevista tapahtumista sekä asiakas- ja projektikokemuksia.
 

Jos et halua uutiskirjettä jatkossa, peruuta tilaus tästä.

Copyright © 2016 Synesa Solutions, All rights reserved.

Ota yhteyttä: COO Kaisa Hänninen, kaisa.hanninen@synesa.com, +358 40 825 6760

Lue lisää palveluistamme www.synesa.com.
Vastaamme myös mielellämme mahdollisiin lisäkysymyksiin!
 
Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:
Facebook
LinkedIn
Twitter
Välitä uutiskirje ystävälle
Email Marketing Powered by MailChimp