Copy
Synesa Solutions uutiskirje 1/2017
 
Jos et näe viestiä oikein, voit lukea sen selaimessa.

Sote-uudistus haastaa sote-alan toimijat kilpailemaan laadulla


Sote-uudistus tuo valinnanvapauden palveluiden käyttäjälle, kun käyttäjä itse pääsee valitsemaan mieluisensa palveluiden tuottajan julkiselta, yksityiseltä tai kolmannelta sektorilta. Näinpä sote-uudistuksen myötä kaikki sote-palveluntarjoajat asetetaan kilpailemaan laadulla ja löytämään omat asiakkaansa.

Tämä haastaa palveluntarjoajat löytämään vahvuutensa ja uusia keinoja asiakaskuntansa löytämiseen. Samalla sote-uudistuksen haasteena on saada pidettyä asiakkaan palveluketjut sujuvina palveluketjujen pirstaloitumisen sijaan. Uudistuksissa onkin tiedostettava nykyisten palveluiden ongelmakohdat ja muutosten vaikutukset koko palvelukokonaisuuteen. Jotta sopivat ratkaisut voidaan tunnistaa, on osattava hyödyntää jo olemassa olevaa tietoa ja tunnistettava palvelukokonaisuuteen vaikuttavat, alueelliset erityispiirteet. Me Synesalla tarjoamme palveluketjun huomioivaa tietopohjaa sopivien ratkaisujen löytämiseen myös tässä murroksessa.

Sote uudistaa prosesseja – vai uudistaako?

"Sote-uudistuksen kannalta on tärkeää tunnistaa aidosti vaikuttavat ja kustannustehokkaat toimintamallit toimimattomista vaihtoehdoista. Tähän ymmärrykseen voidaan päästä ainoastaan, jos olemassa olevaa tietoa tehdyistä kokeiluista pystytään hyödyntämään tehokkaasti", Kaisa Lällä pohtii sote-uudistuksen onnistumisen edellytyksiä.

Lue lisää

Asiakastarina: Rovaniemen keskitettyjen somaattisten sairaansijojen analysointi ja simulointi

Kohti maakunnallista sotea mentäessä on mahdollista tuottaa palveluja uusilla konsepteilla ylittäen nykyiset organisaatiorajat. Lapin sairaanhoitopiirille toteutetussa projektissa selvitettiin, saataisiinko Lapin sairaanhoitopiirin alueen sairaansijojen toiminnallisella yhdistämisellä hyötyjä ja mikä on tarpeenmukainen sairaansijamäärä Rovaniemellä.

Lue lisää

Tulossa: Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät


Olemme paikalla Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivillä 23.–24.5.2017 Finlandia-talossa Helsingissä. Sovi kanssamme tapaaminen etukäteen
tai etsi meidät käsiisi messuilta, mikäli haluat jutella kanssamme.

Synesa aloittaa ohjelmistokehityksen uuden yhteistyökumppanin kanssa


Olemme aloittaneet ohjelmistokehitykseen liittyvän yhteistyön uuden yhteistyökumppanin kanssa. Yhteistyöstämme on luvassa lisätietoja vielä kevään aikana, seuraa viestintäämme!
Copyright © 2017 Synesa Solutions, All rights reserved.

Ota yhteyttä: COO Kaisa Lällä, kaisa.lalla@synesa.com, +358 408 256 760

Lue lisää palveluistamme www.synesa.com.
Vastaamme myös mielellämme mahdollisiin lisäkysymyksiin!

Synesan uutiskirje ilmestyy kolme kertaa vuodessa.
Jos haluat poistua listalta, voit tehdä sen täällä.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:
Facebook
LinkedIn
Twitter
Välitä uutiskirje ystävälle
Email Marketing Powered by Mailchimp