Copy
KlimaatGesprekken E-course afscheidsmail | Online versie
E-course Klimaatgesprekken voeren
Mogen we je nog wat vragen?
Beste <<Voornaam>>,

Samen met honderden
anderen heb je mails met allerlei tips en inspiratie ontvangen. We probeerden via deze e-course de beweging die op gang is gekomen wereldwijd te versterken. Graag horen we van je of we daar in zijn geslaagd en wat je als volgende stappen zou willen.

Alle zes delen zijn nu verstuurd. In deze mail vind je nog vier laatste zaken: een evaluatie, vervolgmails, laatste klimaatacties en de hele e-course op een rij.
Wat kan er beter aan de e-course? Evaluatievragen
Het is de eerste keer dat we deze e-course geheel online aanbieden, in plaats van wekelijks per mail hebben verstuurd. Dus we horen graag van je hoe we de e-course nog beter kunnen maken. Hoe heb je het gehad, wat maakte verschil, wat waren sterke inzichten, wat voegde weinig toe?
Misschien kunnen we dankzij jouw antwoorden met een aangepaste versie van de e-course wel 1.000 mensen bereiken die allemaal nieuwe manieren vinden om om hun #handafdruk in te zetten voor een klimaatvriendelijke wereld.
Ja, ik geef graag mijn mening
Nemen we nu afscheid? 
In principe zit het er op.
We mailen je nog één keer om je te laten wanneer de e-course weer start. Dan kun je anderen erover tippen. 

En misschien wil je lezen wat KlimaatGesprekken allemaal nog meer doet, of tips krijgen over hoe je je voetafdruk kunt verlagen? Abonneer je dan op de maandelijkse nieuwsbrief van KlimaatGesprekken.

Wil je andere mensen ontmoeten die klimaatvriendelijke keuzes ook belangrijk vinden? Wil je meer leren over je voetafdruk en ook kunnen oefenen met het voeren van klimaatgesprekken? Meld je dan aan voor onze workshopreeks. We zijn actief in zo'n 70 plaatsen in Nederland en België en bouwen zo aan een cultuurverandering. De klimaatvriendelijke toekomst beginnen we zelf, samen met zoveel mogelijk anderen!  
Wat kun jij doen voor meer klimaatgesprekken in Nederland?
#handelingsperspectief
Ben jij een klimaatmotivator, -activeerder of -held? Welke actie past bij jou? 
  • Klimaatmotivator: Neem 5 á 10 minuten voor het invullen van onze evaluatie. Jouw ervaringen zijn waardevol om nieuwe mensen te bereiken!
  • KlimaatactiveerderTip anderen om deze e-course te gaan volgen. Via mail, Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn.
  • KlimaatheldDoneer. Maak mogelijk dat we deze e-course vaker kunnen versturen naar nog meer geïnteresseerden. De kosten van de mailservice die KlimaatGesprekken gebruikt, bedragen 600 euro per jaar.
"Research shows that showing people research doesn't work."
Prof. Sterman, MIT.

Daarom hebben we, naast beleid, persoonlijke acties en gesprekken nodig. Klimaatverandering en het draagvlak voor een nieuwe toekomst komen zo dichterbij.
Heb je vragen voor ons naar aanleiding van deze e-mail? Mail ze ons dan!

Leuk dat je meedeed!
Groetjes van Nienke, Wolmet, Manu, Judith, Marjolijn, Maarten, Tessa en Therre.
Je krijgt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld voor de E-course Klimaatgesprekken voeren.

Wil je de nieuwsbrief niet langer ontvangen?