Copy

Uitnodiging kennisbijeenkomst

26 januari 14.00 – 16.00 uur
Raadhuisplein 1 Leidschendam

We starten graag met jou het nieuwe NAD jaar met de kennisbijeenkomst op 26 januari! We nodigden collega’s van andere (afvalwater)regio’s en samenwerkingsverbanden uit. We wisselen onze manier van samenwerken uit met de bijbehorende uitdagingen en do’s en don’ts.

Programma

13.45 - 14.00   Inloop met koffie
14.00 - 14.10   Welkom
14.10 - 14.30   Pitches van de gastsprekers, o.a.:
                        samenwerkingsverbanden:
                        -  Wim Heijbroek (Hoogheemraadschap De
                            Stichtse Rijnlanden) over WINNET
                        -  Anne Wietse Boer (gemeente Laren) over de hemelwaterverordening
14.30 - 15.55   We duiken de diepte in! Je kiest ter plekke 2 thema’s om aan mee te doen  
15.55 - 16.00   Afsluiting kennisbijeenkomst
16.00 - 17.30   NAD Borrel. Met om 16:15 uur aftrap van het nieuwe NAD jaar door wethouder
                       Nadine Stemerdink (Leidschendam)


Kahoot!

Hoeveel weten wij nou van elkaar? Daar komen we tijdens deze bijeenkomst achter. We gebruiken Kahoot! Het is een vragenspel waarvoor je je smartphone of ipad nodig hebt. Neem je smartphone of ipad dus mee! 

Mobiele Photobooth: wat ga jij doen in 2017?

Tijdens de borrel nodigen we je uit op de foto te gaan met jouw bijdrage aan het NAD in 2017. Neem een antwoord mee op de vraag: "wat ga jij doen voor het NAD in 2017?" Wij zorgen voor de rest!


 

Aanmelden

Heb je je nog niet opgegeven? Meld je dan ivm de catering vóór 20 januari 2017 aan bij Hanny Vrieswijk: 06 21563727 of email: Hanny Vrieswijk.
 

Locatie en bereikbaarheid

We zijn te gast bij de gemeente Leidschendam–Voorburg. Het adres is Raadhuisplein 1, Leidschendam. Met openbaar vervoer pak je bus 45 (vanaf Den Haag CS) of bus 46 (uit richting Voorschoten). Gratis parkeren is mogelijk op het parkeerterrein van het nabijgelegen gemeentehuis en in de omliggende straten.
Neem op het Raadhuisplein de entree aan de linkerkant van het gebouw.
 

Vragen?

Heb je nog vragen of suggesties voor de bijeenkomst? Geef het door aan Hanny Vrieswijk.

Jaarstart op 26 januari: borrelen met NAD

Kun je niet bij de kennisbijeenkomst zijn? Kom dan in ieder geval naar de borrel! Op 26 januari ben je om 16.00 uur van harte welkom voor de jaarstart van het NAD. Dat betekent: samen terug- en vooruitkijken en bijpraten bij de borrel. We zien je graag in Leidschendam (Raadhuisplein 1)!

Week van ons water: doe mee!

Tal van waterorganisaties (zoals Unie van Waterschappen, Vewin, gemeentes en waterschappen) organiseren van 12 t/m 21 mei 2017 weer een ‘Week van ons water’. Het thema is: water in en om het huis en waterkwaliteit. Bedoeld om landelijke aandacht te vragen voor het werken aan schoon en veilig water.Vanuit het NAD organiseren we op vrijdag 12 mei als aftrap van ‘de Week’ een waterketen-excursie voor bestuurders. Aansluitend zou zaterdag 13 mei een mooie dag zijn om activiteiten van verschillende gemeenten onder de aandacht te brengen. Het NAD helpt je graag bij de coördinatie en uitvoering van de communicatie hierover. Doe je mee? Heb je suggesties voor activiteiten op 13 mei? Geef het door aan Nicky Struijker Boudier, communicatie NAD.

Stoel kernteam

Op woensdagochtend in de even weken, komt het kernteam van het NAD bij elkaar. Er is altijd een open stoel beschikbaar. Wanneer je wilt kennismaken met het Kernteam of een keertje mee wilt doen, ben je van harte welkom! Neem contact op met  Hanny Vrieswijk om een afspraak te maken.


deel op facebook
Tweet
deel via email
deel via linkedIn


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Netwerk Afvalwaterketen Delfland · Gemeente Pijnacker - Nootdorp · Oranjeplein 1 · Pijnacker, ZH 2641 EZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp