Copy
Hoi hoi! Energiek de herfst door? 3 gratis tips!
View this email in your browser

3 tips om gezond & energiek 
de herfst door te komen!

Easy Yoga - Eenvoudig tot rust komen.

 

EASY YOGA

Verlengde Hereweg 187, Groningen (Zuid)

Hoi <<Naam>>,
Hoe kom jij de herfst door tot nog toe? Je zou niet de enigste zijn die wat minder energie heeft en misschien wat gammel is - al blijft het je hopelijk allemaal bespaard. Voor en na de yogales wordt er vaak nog wat gekletst en het was deze maandagochtend niet de eerste keer dat we het over gezondheid & voeding kregen.

Bij deze 3 tips om energiek de herfstperiode te trotseren!

- Ontbijtip:
Een gezond ontbijt is een goede start van de dag. Benieuwd naar mijn lichte, supergezonde en heerlijke ontbijt? Zelfgemaakte amandelmelk & muesli! Je vind mijn recept hier op Facebook (zie bericht van 31 oktober). Tip: als je de pagina meteen even liked, mis je ook geen andere recepten meer.

- Theetip:
De foto verklapt het al: verse gemberthee! Je hebt het zo gemaakt en het heeft een verwarmend en ontgiftend effect. Zowel binnen de Ayurveda als de Chinese geneeskunst neemt gember een belangrijke plaats in. Snijd een stukje (ong. 2cm) van een gemberwortel af, haal de schil eraf (zeker als het niet biologisch is) en snijd het in een paar stukjes of plakjes. Doe het in een beker, heet water erbij en evt. nog wat verse citroen en een lepeltje honing. Proost!

- Slaaptip(s):
Je krijgt er drie voor de prijs van één! ;-)
(1) Laat je gordijn open, zodat de zonsopkomst je helpt bij het wakker worden. Eerder deed ik dit nooit, omdat ik bang was last te hebben van het licht als ik nog even wilde doorslapen. Mijn ervaring is dat je hier snel genoeg aan went. Je wordt (op den duur) dus niet wakker van het licht, maar het zorgt er wel voor dat je makkelijker wakker wordt & blijft wanneer de wekker gaat.
(2) Installeer een gratis app op je gsm, zoals Sleep Cycle. Die registreert 's nachts je slaapproces en maakt je wakker op een moment dat je in een lichte slaap verkeert.
(3) Verminder straling om je heen. Al tal van onderzoeken hebben -helaas- de negatieve effecten aangetoond van gsm- en wifi-straling. Dus: wifi-stekker eruit (bespaart ook nog eens energie) en gsm op vliegtuigmodus!

What else? Ik ben flink druk, dus vandaar dat deze nieuwsbrief net iets langer op zich heeft laten wachten dan normaal. De Yoga Nidra-bijscholing gaat goed, laatst een heel fijn weekend Familie Opstellingen gehad en morgen ga ik naar mijn eerste Ayahuasca retreat (spannend!). Dit is een kleine greep uit mijn leven, buiten de yogamat. Een normaal "weekend" heb ik al een tijdje niet meer gehad. Gelukkig hebben de yogalessen op mij ook een rustgevend effect. Mooie baan, toch!

Ben jij ook toe aan ontspanning? Of ken je een stresskip die ook wel wat yoga kan gebruiken? Mail of bel dan om een proefles in te plannen. De tijdstippen en kosten vind je hier.

Nog een fijne avond!

Namasté,
Elien.

Elien Herwig
www.easyyoga.nu
06-36562182
Verlengde Hereweg 187
Groningen
Copyright © 2016 Easy Yoga, All rights reserved.

Je kunt mailen naar:
info@easyyoga.nu

Wil je je gegevens veranderen of geen e-mails meer ontvangen?
Je kunt hier je instellingen veranderen of je afmelden
 






This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Easy Yoga · Stokroosplein 20 · Groningen, Groningen 9713PM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp