Copy
Pooling model prilagođen pojedinom korisniku
eLog Adria & Ultra Sonik najam višekratne ambalaže za voće I povrće
eLog Adria d.o.o. kao vodeći operator pooling sistema je svojom uslugom Retail Ready Packaging rješenja podržao Ultra Sonik kampanju "Kupujmo lokalno”.

Tvrtka Sonik je jedan od najpoznatijih zadarskih lanaca maloprodajnih trgovina. Osnovana 1990. godine, danas broji preko 110 prodavaonica u Zadru i Zadarskoj županiji.
Kampanjom "Kupujmo lokalno" Sonik otkupljuje voće i povrće od poljoprivrednih subjekata iz Zadarske županije I time doprinosi lokalnoj zjednici.
Koristeći višekratne plastične ambalaže tvrtke eLog Adria svojim kupcima garantira svakodnevnu svježinu i kvalitetu proizvedenih roba na okolnim poljoprivrednim gospodarstvima.

 
Model upravljanja višekratnom ambalažom
eLog Adria d.o.o. se definirao kao vodeći operator pooling sistema u Adria regiji. Usluga poolinga je sustav zajedničkog djelovanja u kojem sudjeluju trgovački lanac, njegovi dobavljači i pooler. Sustav poolinga objedinjuje potrebe svih učesnika procesa unificirajući ambalažu i pritom smanjujući operativne troškove svim uključenim poslovnim subjektima, koristeći rješenja koja su razvijena i prilagođena specifičnoj namjeni. Sva rješenja koja koristimo u poolingu su višekratna i imaju naglašen ekološki održivi profil. Ulogu poolera može preuzeti i odabrana tvrka koja onda vodi logističko upravljanje sistema poolinga za svoje dobavljače.
Više informacija o nama i našim proizvodima možete saznati na
www.elog-group.com ili web stranici proizvođača www.polymer-logistics.com
Copyright ©  2016. eLog Adria d.o.o., All rights reserved.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na: info@elog-group.com

Ako ne želite primati naše novosti kliknite ovdje


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
eLog Adria d.o.o. · Slavonska Avenija 26/1 · Zagreb 10000 · Croatia

Email Marketing Powered by Mailchimp