Ster & Cultuur in 2019
Het was weer een bijzonder cultureel jaar met onder andere The Passion in Dordrecht, de (her)opening van een aantal prachtige musea en natuurlijk de viering van het Rembrandtjaar. Cultuur Enzovoort is trots op de meer dan 250 prachtige, culturele commercials die dit jaar te zien en te horen zijn geweest op de NPO via Ster & Cultuur.

Ook het komende jaar staat er weer veel moois op het programma voor de cultuurliefhebber en daarmee ook voor jou, als culturele adverteerder. Bij Ster & Cultuur adverteer je voor een scherp cultureel tarief bij programma’s zoals Nu te zien!, Podium Witteman en het nieuwe cultuurprogramma van Nadia Moussaid: Mondo. Natuurlijk blijven de bekende publiekstrekkers zoals het NOS 20.00 uur Journaal, De Wereld Draait Door, Tussen Kunst & Kitsch en Sterren op het Doek ook deel uitmaken van onze programmering.

Ster & Cultuur in 2020
Ondanks de vergaande bezuinigingen die minister Slob heeft aangekondigd, gaat Ster & Cultuur vol vertrouwen en enthousiasme het nieuwe jaar in en zal er de komende jaren weinig veranderen aan ons aanbod. Wij bieden nog steeds een voordeel van 30% op de gepubliceerde tarieven van Ster voor vaste kosten per spot. Vanaf 1 januari worden al onze commercials ondertiteld via Teletekstpagina 888. Hiermee bereik je ook de mensen die doof en slechthorend zijn. Bovendien worden commercials die ondertiteld zijn vaak sympathieker en relevanter gevonden.
 
 
Wil je kinderen van 6 tot 12 jaar bereiken? Zet dan Ster & Cultuur Junior in. Je commercial is te zien op NPO Zapp rond programma’s als Het Klokhuis, Willem Wever, Beste Vrienden Quiz en het NOS Jeugdjournaal.

Op onze site vind je meer informatie over onze televisie-, radio- en online mogelijkheden.

Hier vind je de Ster & Cultuur brochure 2020.

Met een Ster & Cultuur campagne ben je dus ook in 2020 verzekerd van scherpe culturele tarieven en een mooie programmering mét GRP-garantie!

We hopen in de toekomst samen nog vele mooie campagnes te mogen verzorgen.
 
Wij wensen je hele fijne feestdagen en een mooi cultureel jaar toe!
 
 
Publiek trekken is simpeler met Ster & Cultuur
Ster & Cultuur is een exclusieve samenwerking tussen Cultuur Enzovoort en Ster
meer_informatie
Volg ons ook op Twitter!                                                     Onze vernieuwde algemene voorwaarden vind je hier.
 |   | 
020 524 4800
 | 
Cultuur Enzovoort, KNSM-Laan 99, 1019 LB Amsterdam