Wederom een historisch jaar om niet snel te vergeten… en het is nog niet voorbij

Ondanks de huidige gedeeltelijke lockdown en onzekerheden voor de nabije toekomst sturen we je hierbij onze nieuwsbrief 2022.

Ook het afgelopen jaar werd de culturele sector op de proef gesteld met gelukkig een heropening vanaf juni. We hebben opnieuw gemerkt dat de sector enorm veerkrachtig is en ons als culturele mediapartner weer volop wist te vinden. Aangezien ook adverteerders uit andere sectoren vanaf juni weer volop media zijn gaan inzetten zorgde dat, met name in kwartaal 4, voor grote drukte en schaarste in televisie zendtijd bij Ster. Ondanks dat hebben we toch weer vele mooie culturele campagnes kunnen uitvoeren.
 
Al ruim 15 jaar kun je bij ons terecht voor radio, televisie en online campagnes op de zenders van de NPO en ook in 2022 zijn we graag diezelfde culturele mediapartner. Echter komt de exclusiviteit van de samenwerking tussen Cultuur Enzovoort en Ster vanaf 1 januari 2022 te vervallen. Wat betekent dat voor jullie als klant?

Televisie:
Onze herkenbare leader en bumper komt te vervallen, gelukkig blijft het cultuurblok bestaan.
De schaarste in televisie zendtijd zorgt ervoor dat de tarieven drastisch zullen stijgen in 2022. De programmering van Ster & Cultuur zal ook veranderen in een vast cultureel umfeld pakket. In combinatie met de inzet van specifieke blokken kunnen wij weer een mooi pakket voor jullie maken. Graag adviseren wij je hierover.
 
Radio:
Ook zullen er verandering zijn op radiogebied, dit wordt een umfeld pakket verdeeld over alle zenders van de NPO. Daarnaast blijft het mogelijk om specifieke pakketten samen te stellen, waarmee we een optimale zendermix kunnen afstemmen op jullie budget. Wist je dat vanaf nu radiocampagnes voor de maanden januari, februari en maart 2022 aangevraagd kunnen worden?

Online:
In verband met de steeds strengere regelgeving bij de NPO, zijn we dit jaar gestart met een verbreding van de online mogelijkheden op o.a. TVGids.nl, Televizier en Guidinc. Dit zijn platformen die een kwalitatieve doelgroep bieden en ook nog een verbinding hebben rond programmering van de NPO.

 
 
Ondanks de veranderingen verzorgen we uiteraard nog steeds jullie campagnes bij de Ster. Vanaf 1 januari 2022 is het ook mogelijk om een breder cultureel mediapakket samen te stellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan digitale radio, outdoor of print.
 
Met onze jarenlange kennis en klantgerichte service die je van ons gewend bent, blijven wij graag je partner in het begeleiden en ontzorgen van jullie media campagnes.

 
Productie:
Zoals jullie verder van ons gewend zijn kunnen we jullie ondersteunen met het produceren van al jullie commercials.

Hoewel onze website en andere uitingen nog niet helemaal klaar zijn voor 2022, zijn we druk bezig om alle nieuwe en bestaande mogelijkheden overzichtelijk te presenteren. We stellen jullie uiteraard als eerste op de hoogte als we alles op orde hebben.

We staan voor jullie klaar en kijken positief uit naar een nieuw cultureel jaar om niet te vergeten!
 
 
Publiek trekken is simpeler met Cultuur Enzovoort
meer_informatie
 |   | 
020 524 4800
 | 
Cultuur Enzovoort, KNSM-Laan 99, 1019 LB Amsterdam