Copy
The Passion in Leeuwarden bekijken op 13 april? Boek een woning op ons park.

Bekijk deze e-mail in uw browser
Tusken de Marren
Ons Park | Accommodaties | Boeken | Contact
Open huis 1 en 2 april
Op zaterdag 1 en zondag 2 april houden wij op het recreatiepark weer open huis voor de verkoop van de woningen van fase 3. Er zijn nog vier woningen (nr. 42 en 49 zijn recent verkocht) in aanbouw waarvan u als u nu koopt al in juni 2017 kunt genieten. U bent welkom vanaf 11.00 uur. De koffie staat klaar en onze verkoopadviseurs zijn aanwezig om u rond te laten en alle vragen te beantwoorden. Wilt u een tijdsafspraak maken voor 1 of 2 april meldt u aan via info@tuskendemarren.nl en geef uw voorkeur aan of bel 085-8880520. Als u liever op een ander moment wilt komen dan kan dat uiteraard ook. 
Meer informatie »
devider
Energie-neutrale lodge
Op Recreatiepark Tusken de Marren zijn wij bezig met de ontwikkeling van de energie-neutrale lodge. Dit is 70 m2 op de begane grond op een gefundeerde betonnen vloer. Er zijn meerdere varianten mogelijk 4-, 6-, 8-persoons en "miva" uitvoering. De energie-neutrale lodge is te koop vanaf € 169.900,- exclusief BTW en inrichtingspakket. Meer informatie kunt u krijgen tijdens het open huis.

 
Meer informatie »
devider
Vakantiewoning boeken met Pasen & The Passion
De paasdagen komen er weer bijna aan en het wordt ook al heerlijk weer. Een goede reden om aan het water te genieten en de paasdagen op ons park door te brengen. Dit jaar vindt op 13 april The Passion plaats in Leeuwarden wat maar op 13 treinminuten van Akkrum af ligt. Een mooie gelegenheid om dit te combineren. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar dus boek snel op www.vakantiehuizenaanwater.nl of bel naar 085-8880520. Voor de laatste woningen geldt: de donderdag van The Passion krijgt u er gratis bij.
 
Meer informatie »
Tusken de Marren - info@tuskendemarren.nl
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2017 Tusken de Marren - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen