Copy
View this email in your browser
Äntligen känns det som att våren är här för att stanna:-)
Hej på er alla!
Äntligen känns det som våren är här för att stanna, vilket känns superhärligt efter en lång och mörk vinter,
Med detta nyhetsbrev vill jag tipsa om lite olika behandlingar som verkligen väcker huden till liv inför våren och sommaren.


Mina bästa tips för att väcka hud och kropp till liv är:

Ansikte 
Våra klassiska ansiktsbehandlingar som skräddarsys efter din huds behov och förutsättningar. Vi piggar upp huden med bla extra C-vitamin som sätter vart på cellförnyelsen, collagenproduktionen och som innehåller väldigt mycket antioxidanter som skyddar huden mot förtidigt åldrande som orsakas av bla solens uv-strålar och miljöföroreningar. C-vitamin ger också en otroligt fin lyster till huden som gör att den

Infuzion- den optimala anti-age behandlingen, utan nålar, och helt smärtfri. Läs mer längre ner i nyhetsbrevet.

Kropp

Slimming express
Slimmande och uppstramande anti-cellulite behhandling. Rekommenderas som kur på 6 behandlingar med 1 veckas mellanrum för bästa resultat. 

 SPA-behandling mes skrubb och avkopplande spamassage.
En härlig avkopplande och lystergivande behandling där vi skrubbar bort torra döda hudceller och återfuktar huden med välgörande massageolja. Huden blir supermjuk och len och får en fantastisk lyster.
Vi har något för alla :-)

Oavsett om du är ute efter resulatinriktade behandlingar eller endast sköna avkopplande  behandlinar så har vi behandlingar som passar alla. Vi erbjuder klassiska och resultatinriktade ansiktsbehandlingar,Infuzion, microneedling, Plasma Pen med plaxel+, samt sköna  avkopplande spamassager, fotvård, vaxning mm för både kvinnor och män.
För att se priser och boka behandlingar gå in på länken nedan.
Till alla våra behandlingar i bokadirekt

Vilken ansiktsbehandling skall jag välja?

Känns huden torr och trött, eller har du kanske problem med akne som du inte får bukt med?
 
Då rekommenderar jag att boka någon av våra klassiska ansiktsbehandlingar så lägger vi tillsammans upp en behandlingsplan med skräddarsydda behandlingar och produkter för just din hydtyp och hudtillstånd. Hudvård som ger resultat tar tid och kräver regelbundna behandlingar med ung 6 veckors mellanrum. kombinationen av regelbundna behandlingar tillsammans med att du använder rekommenderade hudvårdsprodukter hemma gör att vi tillsammans kan skapa resultat. Vi följer upp behandlingarna med 6 veckors mellanrum och då kan vi justera behandlingar och produkter efter din huds förutsättningar. Ibland krävs mer avancerade behandlingar för ett ännu bättre resultat, vilka produkter du bör använda kan också justeras efter din huds förutsättningar samt efter årstiderna. Du får hela tiden tips och råd hur du kan gå vidare för att uppnå optimalt resultat. Tillsammans skapar vi bäst resultat. 

När du vill ta din hudvård till nästa nivå så rekommenderar jag:
 • Infuzion som effektiv anti-age behandling. Lite utfyllande effekt med mycket hyaloronsyra som binder fukt, men framför allt arbetar den långsiktigt med att förebygga nerbrytning av collagen, samtidigt som den sätter fart på fibroblastern som stimulerar collagenproduktionen i huden. Helt smärtfri, kan göras året runt ingen återhämtningsperiod efter. Rek kur på 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum
 • Microneedling, multibehandlingen. Med denna behandling arbetar vi effektivt med bla att stimulera collagen, minimerar fina linjer och rynkor. Super effektiv på att jämna ut hudstrukturen och ger den en superfin lyster. Arbetar också effektivt på ärr och akneärr, samt för att faktiskt minska uppkomsten av aknen. Arbetar också lite på pigmenteringar. Görs inte på sommaren. För bäst resultat rek 3-6 behandlingar med 6 veckors mellanrum.
 • Plasmapen: Denna behandling är effektivt på att stram upp slapp hud. Därmed effektiv på hängande ögonlock. Arbetar också effektivt på fina linjer och rynkor. Görs inte under sommaren. För bäst resultat rek ca 4 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum.
 • Kemiska peelingar med AHA/BHA, dessa behandlingar är effektiva på att reducera akne, ljusa upp pigmenteringar samt ge huden en otroligt fin lyster och en jämnare hudstruktur. Den arbetar även på att stimulera collagen. Vi har även snälla syror med mandelsyra och hibiscus för dig som har rosacea och vill dämpa inlammation och rodnad. Dessa görs ej på sommaren. Rekommenderas som kurbehandlingar 3-6 st med ca 2-6 veckors mellanrum.
Till vår hemsida för mer info eller boka
BABORs vårkaleder 2023, finns nu i salongen!

Nu har vi åter igen BABOR populära vårkaleder i salonge! Fullspäckad med 14 st lågmolekylärar högkoncentrerade ampuller med fukt, antioxidanter och collagenstimulerande ingrediernseri salongen igen:-)

Exklusiv hudvård i sin mest koncentrerande form - hjärtat av BABORs behandlingar hemma och i behandling. Ger snabbt utfyllande resultat eftersom hyaloronsyra binder fukt upp till 1000 ggr/sin egen vikt.

Engångsdoser fullspäckade med småmolekylära ingredienser, förpackade i 2 ml sterila glasampuller. Hygieniskt och välbevarade ingredienser som ger aktiv hudvård som når djupare än ett serum. Varje gång en ampull knäcks så matas huden med 2 ml aktiva ämnen som ger direkt effekt på huden.

Vare sig du behöver en extra boost av fukt, vitaminkick eller en utslätande lifting effekt så finns en ampull som passar. För alla unika behov och hudtillstånd finns den rätta ampullen och den är också det första steget efter en noga rengöring av ansikte, hals och dekolletage.

Begränsat antal.
Rek utpris 629 kr.
Pris i salongen 595 kr

BABORs vårkaleder 2023 är ett vår-ägg fyllt med 14 st ampuller, för en 2 veckors kur perfekt för att väcka huden efter vinterns påfrestningar. Bakom luckorna i årets utgåva döljer sig original-ampuller och DOCTOR BABOR ampuller.

Ägget innehåller:

 • Doctor Babor Ampoule Hyaluronic Acid.
 • Hydra Plus.
 • Algae Vitalizer.
 • Perfect Glow.
 • Doctor Babor Ampoule Beta Glucane.
 • Active Night.
 • Doctor Babor Ampoule Vitamin C.
 • Multi Vitamin.
 • 3D Firming.
 • Lift Express.


HUDTERAPEUTEN TIPSAR
Använd som en 2 veckors kur eller för passande tillfällen när huden behöver en extra boost!

Infuzion 
Djupt fuktgivnade och collagenstimulerande anti-agebehandling

 
Nålfri och helt smärtfri. Kan göras året runt, ingen återhämtningsperiod efter. För dig som vill ta din hudvård till nästa nivå. Här jobbar vi djupare ner i huden på att öka fuktnivåerna samt långsiktigt på att stimulera collgenprduktonen med c-vitamin och retinol.

Fördelar med Infuzion:

Denna behandling kan göras året runt, även sommartid när det är soligt, till skillnad från microneedling och plasmapen.
Vi gör ingen skada i huden, därför finns det ingen återhämtningsperiod.
Du kan gå till jobbet direkt efter, och du behöver inte ändra något i din hudvårdsrutin eller i din vardag.
Till vår hemsida för mer info samt boka Infuzion
Presentkort att enkelt att ge och härligt att få:-)

Vi har 2 olika varianter: 
1) Fysiska som kan köpas i salongen och ges bort, vi kan även skicka hem till dig eller direkt till mottagaren.För mer info kontakta oss på 0709586562. Om jag inte kan svara skicka ett sms så hör jag av mig så fort jag har möjlighet.

2) Digitala presentkort som köps via bokadirekt. Här väljer du själv belopp, och du laddar hem ett digitalt presentkort som du antingen kan skriva ut eller mailas direkt till mottagaren.
Boka tid för köp av traditionellt presentkort alt. produkter i salongen.
Köpa digitalt presentkort via bokadirekt
Friskvårdsbidrag!

Vänta inte tills slutet av året att nyttja ditt friskvårdsbidrag ;-)

 Friskvårdsbidraget kan nyttjas på massage och fotvård.
 Vi är kopplade till E-passi  för er som har en arbetsgivare som använder denna. Ni bokar på vår hemsida som vanligt. sål reglerar vi i e-passi när ni varit på behandlingen. Till er som inte är anslutna till E-passi skriver vi som vanligt kvitton på era behandlingar som ni enkelt lämnar in till er arbetsgivare.
Mer info och bokning.
Plaxel +. Plasmapenbehandling

Vad är plasmapen?

Plasmapen+ är en icke-kirurgisk behandling där små impulser, plasmaljus, skapar en liten kontrollerad brännskda i huden som sedan stimulerar kollagenproduktionen som i sin tur  stramar upp huden. Metoden är väldigt effektiv för att strama upp och lyfta huden under och över ögonen, reducera rynkor samt strama upp hals och kinder. Plasmapen kan även  användas på kroppen som händer samt slapp hud på  magen. Plasmapen kan aldrig ersätta ett kirurgiskt lyft, men fördelarna med Plasmapen är att man ändå får vädligt fina resultat, med mycket snabbare återhämtning och till mycket mer förmånlig kostnad än ett kirurgiskt ingrepp.

Vad kan man behandla med Plaxel +?

Ögonlock

Under ögonen

Skrattrynkor

Rynkor i pannan, runt munnen, hals, kinder och decolltage

Akneärr

Bristningar, Striae

Slapp hud på tex, hals, mage, bröst och rumpa

Hudflikar, åldersvårtor, och mindre leverfläckar

För mer info om Plaxel+ på vår hemsida
Microneeling - multibehandlingen
 
- Anti-age behandling, stimulerar collagen, reducerar fina linjer och rynkor
- Reducerar mild akne samt akneärr
- Ger huden en fin struktur och jämnare hudton med förnyad lyster 
Till hemsidan för mer info samt boka
Fina fötter!

Gör dina fötter pigga och glada med en härlig fotbehandling. Behandlingen börjar med ett skönt och avkopplande fotbad, sedan klipper vi och filar till naglarna, tar bort förhårdnader, tex liktornar och vårtor, samt filar till torra hälar. Sedan följer en skön fot och underbensmassage. Utan lackning 50 min 645 kr och med lackning Lyx- 75 min 695 kr.
Fotvård med massage utan lackning 50 min
Fotvård lyx ink massage och lackning 75 min
Till sist vill jag tacka er alla för att ni väljer en auktoriserad hudterapeut som har godkänd hudterapeututbildning som är godkänd av SHR och innehar behandlingsskadeförsäkring för din säkerhet.
Ta hand om er, så hoppas jag att vi ses snart. Kram Mirja
Varför skall du gå till en auktoriserad hudterapeut iställer för en diplomerad?
Auktoriserade hudterapeuter har gått en gedigen utbildning på 1-2 år och lärt sig hudens uppbyggnad, dermatologi- läran om huden, kemi, anatomi, samt avancerad hudvård med med bla apparatur, hygienkrav, kontraindikationer för olika behandlingar, dvs pga av vissa fysiska nedsättningar eller medicinering, graviditer osv så kan man skall/bör man inte utföra vissa behandlingar.Vi har genomgått såväl teoretiska som praktiska prov för att bli godkända hudterapeuter. Sedan är vi medlemmar i SHR-Sveriges hudterapeuters Riksorganisation, vilket inte är möjligt att bli medlem i om man inte gått en godkänd utbildnig av SHR. En auktoriserad hudterapeut innehar också en behandlingsskadeförsäkring för både din och vår egen säkerhet.

En Diplomerad hudterapeut eller hudvårdsterapeut som det också felaktigt kan kallas, kan ha gått en kvällskurs eller disktansutblidning och fått ett Diplom. Det är inte möjlig att förvärva relevant kunskap för att bli en godkänd hudterapeut via en distans eller kvällskurs på så kort tid och utan praktiska övningar. 

Därför vill jag säga ett STORT TACK TILL DIG som väljer en auktoriserad hudterapeut och därmed värdesätter och betalar för den kunskap vi förvärvat för att kunna behandla dig på ett säkert sätt.. 

Många gånger kan det vara stor skillnad på priset hos olika terapeuter för olika behandlingar, och det kan finnas en anledning till det........ därför uppmanar jag dig att kolla en extra gång innan du bokar att du verkligen går till en godkänd auktoriserad hudterapeut för din egen säkerhet. Tyvärr är det alltför många som utför anvancerade hudvårdsbehandlingar som fillers, microneddling, plasmapen, BB-glow mfl som inte har en godkänd utbildning av SHR.

Jag vill även säga ett SUPERSTORT TACK TILL DIG!, som handlar dina rekommenderade produkter hos oss, för att du skall få ett så bra resulat av din hudvård som möjligt och för att jag skall finnas kvar för att kunna hjälpa dig med din hudvård även i framtiden.

With Love Mirja
Följ oss gärna på Facebook och Instagram för kontinuerliga nyheter och erbjudanden.
Copyright © 2016 Angelique hud & kropp, All rights reserved.
Du får detta email för att du en gång har tackat ja till att få erbjudande från oss.

Our mailing address is:

info@angelique.se

Angelique hud & kropp
Tågagatan 78
254 43 HELSINGBORG 
Sweden
Tel: 042-290900
Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list