Copy
View this email in your browser
 
 
 
 
 
 

Rawhides' nieuwsbrief:

DE WINTER DUURT NOG EVEN VOORT, MAAR WE ZITTEN NIET STIL!

Het is al een tijdje terug dat je iets van me hebt gehoord, maar dat betekent niet dat ik stil heb gezeten... De winter is nog in volle gang, en de temperaturen gaan dagelijks op en neer; van minus 18 in de nacht naar plus 4 overdag. Dat geeft hele mooie plaatjes, maar om even lekker een rondritje te gaan doen is andere koek. Het grote voordeel daarvan is, dat ik nu ruim de tijd heb om alle plannen voor het komende zomerseizoen op een rijtje te zetten. In deze nieuwsbrief wil ik alvast een tipje van de sluier oplichten....

Op zoek naar een koude snack..

Ook de elanden ondervinden voordelen en nadelen van de sterk wisselende winter. Aan de ene kant is het nog redelijk makkelijk om eten en vooral drinken te vinden, aan de andere kant wordt er eigenlijk al veel te vroeg in het jaar rondgetrokken door de dames en heren. Dat zorgt voor een hoger energieverbruik, en kan dus weer voor problemen zorgen als er dan weer een strengere periode aankomt. Maar de dagen worden alweer een stuk langer, en het zonnetje breekt al stevig door op zijn tijd. Hopelijk mogen we snel de lente weer verwelkomen, en kan ik zelf ook weer op pad om te zoeken naar mooie weggetjes voor de safari's. In ieder geval wordt er al genoeg gespot op dit moment, dus met een beetje mazzel valt er weer meer dan genoeg te zien komende zomer!

 

E-boeken in aanmaak...

Vanzelfsprekend blijft het het komende visseizoen mogelijk om met me op pad te gaan, en die mooie stekken te bezoeken die je met een 'normale' auto niet kan bereiken. Maar ik dacht dat je het ook wel fijn zou vinden om af en toe eens in je uppie op pad te gaan. Daarom ben ik momenteel bezig aan een reeks e-boeken waarin ik een aantal mooie en goed bereikbare stekken voor je op een rijtje heb gezet. Zo bespaar je je tegen een klein bedrag de tijd, moeite en kosten om zelf alle stekken in de regio af te gaan, op zoek naar dat ene plekje wat je wél aanspreekt. Want laten we eerlijk zijn; wat is er nou vervelender dan je kostbare vakantietijd te verprutsen op een zoektocht, terwijl al dat werk al voor je is gedaan? En vertrouw me, het zijn écht niet allemaal de welbekende plekjes die ik je aanreik....

Binnenkort, zodra de boeken helemaal af en naar mijn zin zijn, zal ik deze op mijn website beschikbaar maken. Natuurlijk zal dat met veel hoorngeschal bekend worden gemaakt!!

 

Motorroutes rijden op eigen houtje

Sinds een paar weken is Rawhides' Guiding sponsor van bikersplace.nl , een leuke website van Henry van Uden, die je op de hoogte houdt van mooie routes in Nederland en België, allerlei nieuws rondom motorrijden verzamelt, en een levendige Facebookgroep in stand houdt. Ik weet zeker dat je leuke info gaat vinden op zijn site, en ik wens Henry heel veel succes met zijn goede werk!


Onlangs heb ik onder andere op Facebook eens mijn licht opgestoken met betrekking tot motorvakanties, en hoe men die het liefst inricht. Daar kwam bijvoorbeeld uit, dat een grote groep motorrijders graag op eigen houtje zijn routes rijdt. Nu is dat natuurlijk geweldig om te kunnen doen, maar dat is hier in de regio natuurlijk nog niet zo makkelijk in verband met wegcondities enzovoorts, vandaar dat ik al van meet af aan begeleide tochten aanbied. 

 

Om deze groep rijders toch te kunnen helpen, ben ik volop bezig om een aantal ontzettend mooie routes in kaart te brengen, en deze te gaan aanbieden als routes die je kunt downloaden in verschillende formaten voor diverse navigatiesystemen. Deze zullen vanzelfsprekend voorzien zijn van een goede beschrijving, zodat je ook vooraf weet wat je te wachten staat. Zo ga ik een pakket samenstellen voor de rijder die met zijn machine het liefst op het asfalt blijft, maar ook voor de rijders die niet vies zijn van een mooie gravelweg dwars door het bos. Deze pakketten zullen dan voldoende routes gaan bevatten om een goede week rond te kunnen rijden!

 

Nu weer snel aan de slag...

Zoals je hebt kunnen lezen gaat er weer het een en ander gebeuren de komende tijd. Ik ben heel benieuwd wat je van deze ontwikkelingen vindt. Mag ik je daarom vragen om een reactie daarover te plaatsen op mijn blog of op mijn Facebook-pagina? Enorm bedankt alvast, en, zoals altijd, houd ik je binnenkort weer op de hoogte!

Hopelijk snel tot ziens!

Copyright © 2017 Rawhides' Guiding Company, Alle rechten voorbehouden.


Wil je veranderen hoe je onze nieuwsbrief ontvangt?
Je kan je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp